Pepa i Pilar. Nova etapa!

Aquest 2022, dues de les nostres professionals amb més llarga trajectòria a l’Assessoria Borén s’han acomidat de nosaltres, perquè comencen una nova etapa! Ara els toca descansar, després de més de dues dècades al nostre costat i al costat dels nostres clients. Feliç jubilació Pepa i Pilar!

Tot l’equip d’Assessoria Borén les trobarem a faltar i no oblidarem mai els anys dedicats als veïns i veïnes que han atès al llarg de la seva trajectòria.

Pepa Garcia va entrar a treballar amb nosaltres ara farà 24 anys. Assignada des de fa temps al departament de la Propietat Horitzontal i de la Gestió de Comunitats, la Pepa ha estat una peça clau en la nostra empresa. Ara li arriba una merescuda jubilació, però ens quedem amb un gran record d’ella i ella s’emporta “el record de la bona harmonia que sempre predomina al despatx entre les companyes i també amb el David Borén, amb tot l’equip en general. Em quedo amb tots els bons moments que he viscut en aquestes dues dècades”.

La Pilar Rodríguez, també del departament de Propietat Horitzontal i Gestió de Comunitats, se’n va per a descansar i a gaudir de la seva jubilació després de dedicar-nos 20 anys de la seva vida professional. Va entrar a l’Assessoria Borén sense gaire experiència (venia d’altres sectors professionals, com el docent), però es va convertir aviat en peça imprescindible. I ara, se’n va deixant també una gran empremta a l’empresa. “Per a mi el més important de tots aquests anys aquí és el bon ambient que sempre hem viscut entre les companyes i el David Borén. És l’única manera de poder assumir l’estrès del dia a dia, perquè, al cap i a la fi, ens dediquem a resoldre problemes dels veïns i veïnes, i és una tasca molt estressant, per això, treballar amb bon ambient ha estat essencial. I també m’emporto tots els clients agraïts que m’han donat les gràcies per la feina ben feta, que són molts”, explica la Pilar.

Ara, la Mar Gabecerán i la Joana Chamorro són les encarregades d’agafar el testimoni. Dues professionals amb experiència en gestió de comunitats de veïns i l’administració de finques, que han arribat a l’Assessoria Borén aquest passat estiu, i que durant aquests mesos s’han format al costat de la Pilar i de la Pepa, per tal de poder assumir la gestió de les comunitats quer abans portaven elles.

Perquè des d’Assessoria Borén sabem que el més important és tenir personal altament qualificat, però també, professionals propers i amables que sàpiguen resoldre dubtes i problemes de forma àgil i personalitzada, i sempre amb un somriure, el que s’aconsegueix treballant a gust.