Com protegir-nos davant un inquilí morós

Llogar un habitatge o una propietat és una de les maneres més ràpides i fàcils de treure rendiment al patrimoni. En Assessoria Borén som experts a aconseguir precisament fer rendible el vostre patrimoni.

Però el lloguer d’un habitatge o de qualsevol altre immoble no està exempt d’uns certs riscos. Entre els quals més preocupen és el de “topar-nos” amb un inquilí morós o amb un inquilí que provoqui danys a l’habitatge.

No cal témer posar en lloguer una propietat. Des d’Assessoria Borén us donarem alguns consells per a evitar-ho.

Com saber si un inquilí és morós

Res ens pot assegurar que algú vagi a ser o no un bon o un mal pagador, però si que hi ha alguns indicis per a detectar a un morós. Aquí van alguns:

  • Si l’inquilí/a no vol signar un contracte.
  • Si no facilita les dades necessàries per a establir-ho
  • Si ofereix una gran quantitat de diners per endavant però es nega a domiciliar els pagaments mensuals o fer transferències.

Des d’Assessoria Borén us aconsellem signar sempre un contracte de lloguer amb normes per a totes dues parts – arrendador i inquilí/a – i que quedin clarament reflectides i consensuades. I recordeu, en aquest tema podem ajudar-vos.

També hi ha mesures que ajuden a protegir-nos de la morositat. Per exemple, la millor manera de protegir la teva propietat és contractar una bona assegurança d’impagament de lloguer. Amb l’Assegurança d’Impagament de lloguer, es pot tenir “un matalàs” davant possibles impagaments, tant de rendes com de subministraments. I si l’inquilí morós a més ha causat desperfectes, també hi ha compensació pels danys.

Sabem que davant la posada en lloguer d’un immoble sempre sorgeixen dubtes, per això, en Assessoria Borén el nostre equip de professionals especialitzades en lloguers i en gestió de patrimonis es posen a la disposició dels nostres clients per a assessorar-vos i acompanyar-vos en tot el procés de lloguer.

En Assessoria Borén som especialistes a protegir les teves propietats. Si esteu interessats a llogar alguna propietat no dubteu a contactar amb nosaltres.

Assessoria Borén, més de 40 anys al costat dels nostres veïns. Des d’Horta, al teu cor.