Assessoria Borén & Century 21. Impulsem els serveis immobiliaris

En Assessoria Borén continuen els canvis. Transformacions per a oferir un millor servei i més complet als nostres clients. Ara, tenim el plaer d’anunciar l’aliança amb una de les empreses més prestigioses del sector immobiliari: Century 21. Específicament, l’assessora Sandra Ballester de Century 21 serà, a partir d’ara, la nostra experta en el mercat immobiliari. 

Amb aquesta nova relació professional, podrem oferir als nostres clients un servei 360º. Si necessites comprar o vendre de forma ràpida, professional i amb garanties, podràs fer-ho amb nosaltres, de la mà de Sandra Ballester. “El nostre objectiu -comenta Ballester- és proporcionar i facilitar als clients d’Assessoria Borén un servei de gestió immobiliària (de compra i venda) que harmonitzi amb el seu estil proper i personalitzat, orientat a les necessitats del client al 100%”.  

Sandra Ballester, experta en el sector immobiliari

Sandra Ballester és una experta assessora immobiliària amb contrastada trajectòria professional. Des del 2021 treballa professionalment en el sector immobiliari en Century 21. Formada en Librarianship and Information Science (Universitat de Barcelona) amb un Màster en Gestió i Direcció d’Empreses constructores en Immobiliàries (Universitat de Barcelona), ha desenvolupat la seva trajectòria professional en un entorn empresarial multinacional, el que li va permetre observar i crear serveis i solucions per a les persones i els seus projectes.

“Sempre he pensat que l’assessorament per a vendre una llar, consisteix en entendre les necessitats, interpretar les emocions i connectar-lo tot en una realitat”, assegura Ballester. L’empatia, la creativitat i el seu caràcter perfeccionista han estat sempre les seves eines. Formar part d’una xarxa internacional com Century 21, a més, li permet mantenir una visió àmplia del negoci i interactuar amb assessors de qualsevol país del món.

La seva feina plena d’èxits li ha estat reconeguda en nombroses ocasions, com ara en l’entrega anual dels Premis Century 21. Així, va aconseguir el Centurion 2019 y 2021, i el premi Assessor Rookie de l’Any 2019. 

Century 21, líders en el sector immobiliari

Century21 és una empresa fundada als Estats Units d’Amèrica l’any 1971. Des del 2010 operen a Espanya a través d’una xarxa de franquícies homologades. Durant aquest temps, s’han posicionat com a una de les empreses d’intermediació immobiliària més prestigioses del mercat, gràcies a l’equip de professionals que cada dia es formen per a oferir el millor servei als seus clients. 

I des d’ara, els nostres clients, els d’Assessoria Borén també podran comptar amb l’experiència de Century 21. Ara podem assegurar que som la solució per al que cerca immobles, o per als que volen vendre. Contacteu amb nosaltres.